ESSENS Detox set

ESSENS Detox set

0 αξιολογήσεις Παραγγελίες (0)
111,60€
Ευρετήριο Κατασκευαστών ESSENS
Κωδικός Προϊόντος: detox
Διαθεσιμότητα: 6

Σφαιρική εικόνα

ESSENS Detox set
Ετικέτες: ESSENS Detox set

Περιγραφή Προϊόντος

ESSENS Detox set

Τι είναι η αποτοξίνωση ενός οργανισμού;
Η αποτοξίνωση είναι η διαδικασία μέσω της οποίας το σώμα απομακρύνει τις επιβλαβείς επιδράσεις των τοξικών ουσιών και τοξικών αερίων. Μεταξύ αυτών των τοξικών ουσιών είναι ο καπνός του τσιγάρου, καπνοί από καμινάδα, αναθυμιάσεις από εξατμίσεις, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, επιβλαβείς βαφές, ακατάλληλα καλλυντικά, τοξίνες σε ποτά και τρόφιμα, τοξικά φάρμακα, πλαστικά αποσκληρυντικά, ορμόνες, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα περισσότερα. Παρ`όλο που το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να αποκλείει το μεγαλύτερο μέρος των τοξικών ουσιών, είναι ωφέλιμο, κατά καιρούς, να το βοηθάμε στην απομάκρυνση επιβλαβών προϊόντων του μεταβολισμού, να καθαρίζει το αίμα και να ενισχύει τα όργανα αποτοξίνωσης, συμπεριλαμβανομένων του ήπατος, των πνευμόνων, των εντέρων, των νεφρών και του ίδιου του δέρματος.

Γιατί είναι σημαντική η αποτοξίνωση;
Κάθε εποχή φέρνει ένα διαφορετικό βαθμό επιβάρυνσης στο σώμα μας. Κατά το χειμώνα, ο οποίος φέρνει τη μεγαλύτερη πλημμύρα τοξινών στο σώμα μας, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι εξασθενημένος και πάσχει επίσης από την έλλειψη της σωματικής άσκησης και του ήλιου. Το σημαντικά αποδυναμωμένο δέρμα το χειμώνα, είναι ευαίσθητο στις αλλαγές θερμοκρασιών και ξηραίνεται γρήγορα. Η αποτοξίνωση συμβάλλει στη βελτίωση της ανοσίας, εξαλείφει την κούραση και καθαρίζει το συκώτι και τα άλλα εσωτερικά όργανα. Βοηθάει στη βελτίωση χρόνιων παθήσεων, όπως η οσφυαλγία και o πόνος στις αρθρώσεις, ανακουφίζει γυναικολογικά προβλήματα, ημικρανίες και πονοκεφάλους. Συμβάλλει στην προσαρμογή της πέψης και των κινήσεων του εντέρου και βοηθάει στην εμφάνιση δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Συνολικά, προωθεί τη βοήθεια για το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα και αποφέρει την ανακούφιση του σώματος.

Η τρίμηνη ESSENS Detox θεραπεία αποτοξίνωσης περιλαμβάνει επτά προϊόντα:
1 x ESSENS ES`Pure Start, 2 x ESSENS ES`Pure, 3 x ESSENS Flow`EN και 1 x ESSENS Clean`ES.


ESSENS ES`Pure Start (30 δισκία)
Το ευρύ φάσμα των φυσικών βιταμινών Β από μαγιά μπύρας έχει θετική επίδραση στον ενεργειακό μεταβολισμό, στο ανοσοποιητικό και στο νευρικό σύστημα, στις ψυχολογικές λειτουργίες και στη λειτουργία της καρδιάς, ενώ επίσης έχει αντίκτυπο στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Η χρήση του ES`Pure Start τον πρώτο μήνα της αποτοξίνωσης θα προκαλέσει το ES`Pure να είναι πιο αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης θεραπείας καθαρισμού.

ESSENS ES`Pure (30 δισκία)
Η μοναδική αναλογία και ένας συνδυασμός μαγνησίου, ταυρίνης και βιταμινών Β6 και Β9 έχει ευεργετική επίδραση στην αναγέννηση του ήπατος. Οι βιταμίνες Β επηρεάζουν θετικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος και την ίδια στιγμή συμβάλλουν στη διατήρηση της βέλτιστης ψυχολογικής λειτουργίας και στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.

Το ESSENS ES`Pure πωλείται χωριστά:
Τιμή για τα Μέλη του ESSENS Club: 12,40 ευρώ / 10 πόντοι
Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 17,35 ευρώ

ESSENS Flow`EN (30 δισκία)
Το εκχύλισμα καστανιάς αυξάνει την αντίσταση των τριχοειδών αγγείων και βελτιώνει το φλεβικό τόνο, την ίδια στιγμή, έχει αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις και επιταχύνει τη μείωση του οιδήματος. Βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και επιταχύνει τη μείωση των μωλώπων. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για τη ζωή και τη διατήρηση της υγείας του σώματος, σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργία της για το σχηματισμό του κολλαγόνου, το οποίο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων.

ESSENS Clea`NS (30 δισκία)
Το εκχύλισμα από το φλοιό μανόλιας βελτιώνει σημαντικά την λειτουργία του εντερικού σωλήνα και έχει θετικά αποτελέσματα για την απέκκριση των παρασίτων. Η πρωτεάση είναι πρωτεολυτικό ένζυμο το οποίο επιτίθεται στα δυνητικά παράσιτα, διαχωρίζει τις πρωτεΐνες τους και έτσι τα σκοτώνει και εμποδίζει το σχηματισμό των τοξικών υλικών στον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιταμίνη Α συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της βέλτιστης κατάστασης των βλεννογόνων, συμπεριλαμβανομένου του εντερικού σωλήνα.

Συνιστώμενη χρήση των προϊόντων ESSENS Detox:
1ος μήνας:
Flow`EN (1 δισκίο το βράδυ) + Clea`NS (1 δισκίο κατά τη διάρκεια της ημέρας) + ES`Pure Start (1 δισκίο το βράδυ)
2ος μήνας:
Flow`EN (1 δισκίο το βράδυ) + ES`Pure (1 δισκίο το βράδυ)
3ος μήνας:
Flow`EN (1 δισκίο το βράδυ) + ES`Pure (1 δισκίο το βράδυ)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε