Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μέσω e-shop στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η αγορά των προϊόντων είναι δυνατή μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη.

Τα επιλεγμένα προϊόντα τοποθετούνται μέσα στο καλάθι, η κατάσταση του οποίου είναι ορατή στην πάνω δεξιά γωνία. Πριν γίνει η παραγγελία, το μέλος ενημερώνεται για την τελική τιμή της παραγγελίας.  

Για προωθητικά προϊόντα, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές και δηλώνει ότι δεν είναι δημόσια προσφορά και επιτρέπεται να μην αποδεχτεί παραγγελίες σε σοβαρές περιπτώσεις. Αν ορισμένα προϊόντα εξαντληθούν κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, το μέλος θα ενημερωθεί από έναν χειριστή και θα γίνει προσωπική συμφωνία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει

Όροι παράδοσης

 Οι παραγγελίες με αντικαταβολή εκτελούνται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Biz Courier & Logistics για την Ελλάδα και ACSCourier και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ  για την Κύπρο. Παραγγελίες που έχουν ληφθεί μέχρι τις 12.00 εκτελούνται την ίδια ημέρα και παραγγελίες που έχουν ληφθεί αργότερα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στις περιπτώσεις εορτών και τελευταίας εργάσιμης ημέρας του μήνα, οι παραγγελίες θα πρέπει να λαμβάνονται έως τις 11.00 για να εκτελεστούν την ίδια ημέρα.

Το κόστος ταχυμεταφοράς για την Ελλάδα είναι: Παραγγελίες μέσω e-shop πληρωμένες με κάρτα μέχρι 120,00€ -ανέρχονται σε 5,00€, ενώ παραγγελίες άνω των 120,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον Ευρώ 1,95 για παραγγελίες με αντικαταβολή. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Αν μια παραγγελία δεν παραληφθεί, το μέλος που έβαλε την παραγγελία εκ μέρους του, χρεώνεται επιπλέον 5,00€ για τα μεταφορικά.

Η διαδικασία παράδοσης δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Η παράδοση στη διεύθυνση αποστολής γίνεται μόνο σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη από τη διεύθυνση αποστολής, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενημερώνουν με γραπτό σημείωμα στη διεύθυνση αποστολής. Η παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής παραμένει στο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών για συγκεκριμένες ημέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

Η διαδικασία παραλαβής δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως: Τα δέματα μπορούν να παραληφθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 18:00. Μερικά υποκαταστήματα των εταιριών ταχυμεταφορών είναι επίσης ανοιχτά το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00. Η παραγγελία είναι στο κατάστημα της ταχυμεταφοράς για συγκεκριμένες μέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

Παραγγελία που αποστέλλεται την τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα, πρέπει να παραληφθεί το αργότερο μέχρι την 9η ημερολογιακή μέρα στον επόμενο μήνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση ανακαλεί την παραγγελία προς επιστροφή και στη συνέχεια ακυρώνει την παραγγελία στο σύστημα.

Το κόστος ταχυμεταφοράς από παραγγελία που έχει επιστρέψει στα γραφεία επιβαρύνει την επόμενη παραγγελία του ίδιου παραλήπτη ή το μέλος που έθεσε τη συγκεκριμένη παραγγελία (σπόνσορας, κ.λ.π.).